COMUNICATE

  asdfass

  Afacerea nu prea merge și aveți probleme cu firma ?

  Aveți de recuperat bani de la colaboratori neserioși ?

  Vino la noi pentru o consultatie gratuită.

   

  In contextul economic al pieţei competitive de astăzi şi din perspectiva integrării europene, chiar şi marile companii pot avea probleme.

  Deoarece administratorii sau directorii lor nu sunt întotdeauna în măsură să facă faţă unor probleme grave prin luarea unor măsuri eficiente şi oportune, societăţile comerciale nu-şi pot păstra poziţia pe care o au în domeniul lor de activitate şi ajung în situaţia în care nu dispun de lichidităţi, înregistrează profituri în scădere sau datorii excesive. Dacă nu se redresează rapid, societăţile viabile pierd momentul de piaţă şi mai ales posibilităţile de generare a lichidităţilor, iar creditorii, obligatarii, investitorii, conducerea şi angajaţii sunt nevoiţi să caute soluţii pentru a-şi recupera diferitele drepturi faţă de societate. În acest mediu, societăţile comerciale trebuie să gestioneze în mod eficient crizele şi alte evenimente neaşteptate care apar în activitatea societăţii.

  Expresss Lichidator oferă un spectru larg de servicii de insolvenţă, inclusiv de redresare a afacerilor şi de gestionare a procedurilor de faliment.